Contacta'ns

AgendaPriorat

Tota l’activitat cultural que es cou a la comarca

Divendres DiVins a Montsant

Patrimoni, cultura i vi

se citen a la DO Montsant el 31 de juliol

> Els Divendres DiVins a Montsant proposen l’espectacle "Relats breus i guitarra", la visita al celler modernista de Falset i el tast de vins de la DO

El cicle Divendres DiVins arriba el 31 de juliol a la DO Montsant per maridar un any més cultura, patrimoni i vi. Jesús Maria Tibau i Albino Tena presentaran “Relats breus i guitarra” al celler de la Cooperativa Falset Marçà, en un espectacle en el qual no faltaran els vins de la DO Montsant.

La proposta s’iniciarà a les 19.30 h, hora a partir de la qual es podrà visitar el Celler Cooperatiu de Falset, Catedral del Vi d’estil modernista i obra de l’arquitecte Cèsar Martinell. Ja a les 20.15 h, Tibau i Tena posaran en escena “Relats breus i guitarra”, actuació que es clourà amb el tast de quatre vins de la DO Montsant.

Els interessats a no perdre’s aquesta proposta que marida vi amb patrimoni i cultura cal que reservin plaça al 977 83 17 42 o a info@domontsant.com. El preu de l’entrada és de 5 €, que es cobraran en el mateix dia 31 de juliol. L’aforament resta limitat a 50 persones.

El cicle Divendres DiVins a la DO Montsant és organitzat pels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona, el Departament d’Agricultura, la DO Montsant i la Cooperativa Falset-Marçà.