Cos, ment i esperit

Cos, ment i esperit

18 i 19 de novembre
Tot el dia
Segons l'activitat o taller.
Ermita de Sant Antoni i Santa Bàrbara
Ulldemolins

Benestar

Música i dansa

Per a tots els públics

Contacte

La Somereta SCCL

El cos, la ment i l’ànima o esperit són tres component de la nostra salut que mantenen relacions mútues de manera constant.

En aquest cap de setmana, centrem en cada taller en una part diferent de l’equació, d’una manera que sembla independent tot i que es creu que la integració entre elles és inevitable.

Per tant, es generaran espais per retrobar-se a una mateixa, prendre consciència del nostre cos, del poder de la ment i de la força de l'esperit. Eines que ens ajudaran a fer front a les presses, l'estrès i l'angoixa que tan comunes són a la nostra societat. Dedicarem un espai especial a les cures en àmbit familiar i de criança.

Les activitats estan obertes al públic general i totes requereixen inscripció prèvia. Us recomanem inscriure'us aviat perquè hi ha places limitades i us podeu quedar sense!

DISSABTE 18

10 a 11:30h - Ioga integral Sessió de ioga matinal pensada per despertar el cos i la ment amb respiracions i postures fluïdes per començar el dia amb calma però amb vitalitat amb la Cristina Vicens (10€).

12:30 a 14:30h - Ecstatic Dance Espai compartit de gestió de les emocions a través del moviment corporal i la música amb la Berta Sha Dj (15€).

15h - Dinar popular (12€)

17 a 19:30h - La pediatria segons la medicina tradicional. Antigament, quan la canalla tenia alguna dolència, les mares i àvies de la família tenien recursos per curar-les: secreció nasal, tos crònica, grip, al·lèrgies, mals d’estómac… es tractaven immediatament a través de remeis casolans, sobretot enfocats a la seva prevenció i pal·liació. En aquest taller aprendrem, com a adultes, a utilitzar eines basades en la medicina xinesa, l'acupuntura, l'aromateràpia i els remeis casolans a partir d'herbes i plantes medicinals que avui podem trobar arreu. Eines i coneixements que he acumulat durant anys de tractament, investigació i interès per la medicina natural i tradicional que avui em permeten cuidar els meus fills. Amb la Inbar Shavit, terapeuta familiar i sòcia de la cooperativa La Somereta. (20€ per persona/30€ per parella. Inclou kit de medicina tradicional -aromateràpia i acupuntura)

DIUMENGE 19

10 a 11:30h - La criança com a miracle. Taller per a pares i mares amb l'objectiu de donar un punt de vista nou i revolucionari de la criança segons la filosofia de ‘Shai Orr’. Davant de moltes decisions i actes parentals, els sentiments s'amaguen; de vegades també existeix la por d'enfrontar-se a una dificultat. Ens passa perquè ens hem acostumat a estar soles quan ens trobem davant d’una adversitat, des de la nostra infantesa. Abordarem la gestió dels conflictes vinculats A la criança. Amb la Inbar Shavit, terapeuta familiar i sòcia de la cooperativa La Somereta. (10€)

12 a 14:30h - Viatge sonor. Un viatge sonor és un deixar-se anar en l’escolta del so. Permetre’s anar transitant per diferents paisatges sonors i anar-se sentint internament -en el cos, en els sentits, en les emocions- a on porta aquest viatge amb l'acompanyament de gran varietat d'objectes sonors fent un recorregut per diferents ambients acústics relacionats amb la naturalesa, els elements i els sons meditatius amb en Roger Sans Guimerà i en Joel Sans Molas. (cost de la inscripció a concretar properament)

14h - Dinar popular (12€)

Gaudiu de descomptes si us inscriviu a totes les activitats!

La reserva de les vostres places es farà efectiva mitjançant una paga i senyal del 50% del cost total de les activitats. La podreu fer a través d'un enllaç que us enviarem juntament amb el correu de confirmació després d'haver omplert aquest formulari.

Si us voleu esprémer al 100% d'una experiència més completa, quedeu-vos a dinar o allotgeu-vos al nostre refugi (10% de descompte en allotjament).

Inscriviu-vos a l'enllaç de "Més informació".