Contacta'ns

AgendaPriorat

Tota l’activitat cultural que es cou a la comarca

Cos i tardor. Buscant l'equilibri de fora cap endins

La tardor ens convida a purificar el cos i desinflamar l’organisme. Fer algunes cures i rituals per poder deixar anar, trobar l'equilibri entre les aportacions externes i trobar allò que ens fa estar bé internament per tal de viure així un cicle més sa, i què millor que fer-ho a través d'espais creats per l'Anahata Aina, la Berta Sha Dj, la Inbar Shavit i La Silvestrina!

És per això que us presentem Cos i tardor. Buscant l’equilibri de fora cap endins, una trobada que se celebrarà al refugi de La Porta del Congost, a l'ermita de Sant Antoni i Santa Bàrbara d'Ulldemolins (bit.ly/ubi_refugi) durant el cap de setmana del 3 i 4 de desembre.

Els horaris de les jornades consistiran en:

Dissabte 3

10:30 a 12:00h - Hatha ioga i meditació. Donar la benvinguda al sol de finals de tardor i despertar el cos físic, mental i emocional connectant amb la terra i cada xacra per nutrir el cos espiritual. Amb l'Aina Llorens Bigorra... Cal portar estoreta de ioga, manta, coixinet (opcional) i roba tèrmica còmoda.

12:00 a 14:00h - Ecstatic Dance. Dues hores per gestionar les emocions a través del moviment corporal, passant pel cicle vital dels 5 ritmes (fluïd, stacatto, caos, líric i quietud), les 5 emocions (por, ràbia, tristesa, alegria i compassió) i els 5 elements (terra, foc, aigua, aire i èter). Amb la Berta Sha Dj... Cal venir amb ganes de ballar i portar roba còmoda.

13:30h - Dinar popular vegà (12€/per persona).

16:30 - 19:00h - Shiatsu. Aprendre exercicis per millorar la salut inspirats en teràpies de la medicina oriental en base a una introducció conceptual d'aquesta filosofia, l'execució de moviments i respiracions per enfortir el xi (l'energia del cos) i un acte final d'introspecció. Amb la Inbar Shavit. Cal portar estoreta de ioga i...

Diumenge 4

11:00 a 13:00h - Herbologia de la dona. Ciclicitat i salut natural. Endinsar-se al món de l’herbologia i la naturopatía de la dona, facilitar consells i receptes per viure en harmonia amb la natura i el nostre cos, aprendre a fer preparats per poder elaborar a casa, compartir idees de rituals i sinergies herbals per poder endinsar-se en l’autocura i mirar-se ben endins. Escoltar les senyals del propi cos ajuda a viure cicles i menstruacions més sanes acord al ritme fluid de les estacions. Amb La Silvestrina. Cal portar un mocador o pareo per seure a terra còmodament sense passar fred.

13:30h - Dinar popular vegà (12€/per persona).

Si voleu una experiència completa, no us perdeu els descomptes passant la nit al refugi!

Les activitats són obertes a tothom, però hi ha places limitades i teniu temps per inscriure'us fins el dijous 1, no us despisteu!

Si teniu més curiositat, consulteu l’enllaç següent i inscriviu-vos:

bit.ly/cos_tardor

escanejant el codi QR del cartell

722 29 75 52

info@lasomereta.cat

Equilibrem-nos en tribu!

Perfil del públic: