Contacta'ns

AgendaPriorat

Tota l’activitat cultural que es cou a la comarca

Concert de Feliu Ventura a Ulldemolins

Festes

Dissabte 11 de setembre, en el marc de la Festa Major i amb motiu de la Diada Nacional, tindrà lloc el concert del músic de Xàtiva, Feliu Ventura. Serà al Local Social a partir de les 22:30 hores.

El preu del concert és de 10 € anticipada i de 12 € a taquilla. L’aforament està limitat.

Les entrades es poden adquirir:

  • De dilluns a dijous a l’ajuntament, en horari de 10 a 13 hores, per telèfon o a través de l’adreça info@ulldemolins.cat.
  • De divendres a dissabte, a l’oficina de turisme, en horari d’atenció, per telèfon 977 56 15 46 o o a través de l’adreça info@ulldemolins.cat.

Per un Festa i una Diada de Cultura, Llengua i Llibertat!

Feliu Ventura publicà la tardor de 2019 el seu darrer àlbum, el llibre-CD Convocatòria, després de vora 30 anys sobre els escenaris, 4LPs en solitari, discos i gires amb Lluís Llach, Xerramequ i els Aborígens o Xavi Sarrià.

Aquest és un àlbum concebut a Xàtiva, amb col·laboracions musicals de Ginestà i Pep Gimeno; textos de Jordi Cuixart, Santiago Alba Rico, Natza Farré, David Fernàndez, Carlos Taibo i Júlia Taurinyà entre altres.

Feliu fou hàbil i amb la Covid desfermada teixí una gira de petit format a terrats d’arreu dels Països Catalans amb una trentena d’actuacions durant l’estiu del 2020.

Amb la reobertura dels escenaris, el xativí presenta a Ulldemolins en directe i acompanyat de la seva banda una col·lecció de peces i textos que combina noves cançons amb el repertori farcit de clàssics d’aquest autor i cantant de cançons meridional, de llarga distància i vol rasant. 

 

Perfil del públic: