Contacta'ns

AgendaPriorat

Tota l’activitat cultural que es cou a la comarca

Cap de setmana de ioga al Priorat

La proposta inclou activitats que conviden al silenci, la lectura i el passeig perquè els assistents puguin carregar-se d’energia, prendre consciencia del ser i de la importància  de la respiració i dels bons hàbits alimentaris.

El programa de retir s’iniciarà divendres 5 d’agost a Falset amb dues hores de hatha ioga, entre les 19h i les 20h. Les classes tindran lloc en un entorn íntim i natural, el jardí interior de l’Hotel Hostal Sport. Tot seguit, a les 21h, tindrà lloc el sopar en un dels salons del restaurant. Tots els àpats seran ovolactovegetarians.

Dissabte dia 6 es reprendrà l’activitat amb una hora de meditació, de 8 a 9h. Després hi haurà temps per esmorzar i temps de lleure fins que comenci una nova classe de Hatha ioga, a les 12h. A les 14h s’ha programat el dinar i, a la tarda, una sessió de ioga restauratiu, acompanyat de mantres, olis essencials, bol tibetà i cròtals. En acabar, es realitzarà una hora de pranayama i ioga nidra, per després sopar a partir de les 21h.

Diumenge, últim dia de l’estada zen al Priorat, es començarà a les 8h amb tres quarts d’hora de yin ioga i el mateix temps de mediació, després. De 9,30h a 12h hi haurà una pausa per a l’esmorzar i descans. Les classes es reprendran amb una sessió de hatha ioga i el programa finalitzarà amb un dinar.

per a més informació, contacta amb nosaltres a info@hotelspriorat.com

 

Perfil del públic: