img_2703.jpg

Caminades del vi: Poboleda. Celler Burgos Porta

Poboleda

Activitats de natura, senderisme i esport

Per a tots els públics

Amb l'excusa de poder fer la visita a les finques i celler Burgos Porta (Mas Sinén), farem una passejada per camins rurals del terme de Poboleda. L'única "dificultat" és que s'ha de travessar un parell de vegades el riu Siurana per damunt de pedres i hi pot haver les típiques relliscades i mullena si no es va amb cura. Els bastons de caminar sempre ajuden.

L'itinerari proposat surt del poble de Poboleda Es passa per un tram de GR174, i ens porta a passejar per camps de vinyes, a la vora de varis trams del riu Siurana i podrem veure el poble de Poboleda des de diferents punts de vista.

 

DADES BÀSIQUES DE L’EXCURSIÓ:

Circular: Sortida a les 8 del matí des de Poboleda. Hi tornarem per agafar els cotxes i anar cap el Mas Sinén (15') on ens esperen a les 11 del matí per fer la visita a les finques, al celler i fer tast de vins.

Distància: aprox 8 km l'excursió. Durant la visita al celler farem un breu recorregut per les finques.

Desnivell: 257 m d'ascens i de descens

Durada: Unes 2:30  hores l'excursió. Cal afegir la visita al celler que començarà a les 11 i calculem que acabi a 2/4 de 2.

LLOC DE TROBADA: Entrada de Poboleda venint des de la Venta del Pubill.

HORA: 8 del matí (08:00h)

CAL PORTAR:  Esmorzar, aigua, calçat de muntanya i roba adequats pel terreny i la meteorologia del dia. S'aconsellen  bastons ja que ajuden a travessar el riu.

INSCRIPCIONS: el termini d'inscripció s'avança degut a que hem de comunicar amb antelació les persones participaran en la visita al celler.

Places limitades a 16 persones.

El preu de la visita al celler són 15€ per persona que es pagaran directament el dia de l'activitat.

Trobareu tota la informació de les nostres activitats en el lloc web https://aecm.cat