Contacta'ns

AgendaPriorat

Tota l’activitat cultural que es cou a la comarca

Cabacés, Gratallops, Falset i Riudecanyes

Reproduccions Audiovisuals Creatives Cooppel

Causa Internacional Cooppel per la Pau

Sortida de Cabacés, Gratallops, Falset i Riudecanyes.

Jornada a Riudecanyes dedicada a un fill de Cabacés.

Pots venir quan vulguis entre les 10 del matí i les 18 hores.

Rodatge del curtmetratge per la Causa Internacional Cooppel per la Pau sobre Fra Pere Perelló fill de la Baronia de Cabacés, 1540. El passat 08 d'agost el rodatge es va dur a terme a Cabacés amb la participació oberta a la ciutadania local i comarcal.

Va morir al convent d'Escornalbou en 1602.

El rodatge es basa en recordar a Fra Pere Perelló en 1592 a Cabacés i a Riudecanyes.

Curtmetratge Cooppel dirigit per Josep Maria Ferran i amb el paper de Fra Pere Perelló pel cantant Jordi Català. Produccions de cinema creatiu, improvisat, espontani, participatiu públic i experimental obert a la ciutadania.

A les 18 hores hi haurà una taula rodona col·loqui al Bar Restaurant la Societat, carrer del Dilluns, 55 de Riudecanyes, amb Jordi Català que interpreta Fra Pere Perelló i Josep Maria Ferran, guionista.

foto de Josep Maria Ferran Torrent.

El passat dimarts dia 08 d'agost jornada de curtmetratge a Cabacés, d'esquerra a dreta, Josep Maria Ferran, Jordi Català (Fra Pere Perelló), Josep Cid (Cooppelista honorífic, metge solidari jubilat local) i Albert Gisbert (Batlle General de la Baronia de Cabacés).

foto de Josep Maria Ferran Torrent.

Fotografia. Part dels participants del rodatge i a la xerrada col·loqui amb Jordi Català amb la presència del Sr. Alcalde de Cabacés Sr. Ricard Masip (dret al mig).

Perfil del públic: