campus15.jpg

6è Campus Priorat Esportiu

Falset

Activitats de natura, senderisme i esport

Per a tots els públics

 • S'apropa una nova oportunitat per poder gaudir d'allò del que més agrada als nens/es: el futbol i les amistats personals. Aquest Campus té com a objectiu principal la formació i educació personal del nen/@ inscrit/@ i aconseguir la seva felicitat diària. A continuació tindreu tota la informació sobre aquest Campus.
  
  El Campus es realitzarà del dia 29 de juny al 3 de juliol.
 • L'horari del Campus Priorat 2015 serà de 9.00 a 19.00 hores. El dissabte dia 3 de juliol només serà fins les 13 hores.
 • La sortida del dimecres 1 de juliol al Camp Nou pot endarrerir l'hora de finalització per problemes de desplaçament a la tornada de Barcelona. Si fos així, els pares tindrien avís previ del nou horari de recollida a les intal·lacions del Falset Esportiu C.F.
 • La data LÍMIT D'INSCRIPCIONS AL CAMPUS SERÀ EL DIA 22 DE JUNY. A partir d'aquest dia si hi ha algú interessat, haurà de trucar a Organització per informar-se de les possibilitats d'inscriu-re's.
 
 
 
 
ACTIVITATS
 • "Tour emotions" consta de visita a les instal·lacions del FC Barcelona, al seu Museu i al Museu particular del Leo Messi on es podrà gaudir de tots els seus premis individuals i dels títols col·lectius d'un dels millors equips en l'actualitat a nivell europeu i mundial.
 • La sortida es farà a les 9.00 hores des de les instal·lacions municipals del camp de futbol del Falset Esportiu CF. Serà recomenable estar-hi 15 minuts abans de la sortida per comptabilitzar les persones i poder sortir cap al destí puntuals a la hora marcada.
 • Per evitar problemes d'al·lèrgies alimentàries, els que facin la visita hauràn de portar des de casa beguda, esmorzar i dinar. Pensem que així el nen i/o acompanyant podrà escollir l'alimentació i la hidratació desitjada per passar la jornada complerta a Barcelona.
 • És recomenable que es prengui un bon esmorzar a casa abans d'arribar a la sortida de l'autobús. Una vegada arribem a destí es farà un petit refrigeri per poder agafar forces i gaudir així millor de les instal·lacions i museu del FC Barcelona. A la sortida de la visita farem el dinar als voltants del Camp Nou (hi han franquícies d'alimentació a prop on es podrà adquirir entrepans pel que ho desitgi).
 • Després de dinar es farà una petita visita pel centre de Barcelona per poder gaudir  de la ciutat i poder fotografiar-se en grup per tindre un gran record del dia.
 • La tornada cap a Falset es farà sobre les 17 hores per poder arribar a casa cap a les 19 hores. 
XERRADES INFORMATIVES
 • Els jugadors inscrits al Campus rebran visites de jugadors, àrbitres i entrenadors externs que  faran xerrades formatives-educatives sobre psicologia esportiva, comportament esportiu a la competició, relació dels valors esportius aplicats a la vida diària escolar i personal del jugador entre d'altres.
 • Aquesta activitat es durà a terme segons la seva disponibilitat en competició dels convidats al Campus. 
 
Per a més informació consulteu la pàgina http://campusprioratfalset.blogspot.com.es/