Contacta'ns

AgendaPriorat

Tota l’activitat cultural que es cou a la comarca

39a DIADA GASTRONÒMICA DE LA TRUITA D'ESPINACS AMB SUC

El cap de setmana del 7 i 8  de març, celebrem a Ulldemolins la 39a edició de la tradicional Fira Gastronòmica de la Truita d'Espinacs amb Suc.

Dissabte dia 7, a les 11 del mati, al Centre Cívic, petits i grans podran participar en un taller de terrissa, on es crearà a mà una peça de ceràmica. Cal apuntar-se a l'ajuntament i les places són limitades.

A les 18 h, a cal Borrull, Inauguració de l'exposició "Dones d'empresa", oberta fins al dia 21 de març.

I a les 18:30, a la sala 1 d'octubre del Centre Cívic, presentació del llibre: Ulldemolins setcentista, a càrrec de Salvador J. Rovira.

Diumenge dia 8, la festa comença ben aviat, a les 8 del matí amb el toc de matinades, a càrrec del grup de grallers de la Mulassa de Tarragona.

De les 8 a les 11, esmorzar popular al Poliesportiu.

Durant tot el matí, fira de productes artesanals i de proximitat, amb degustacions de truites i altres productes típics de la zona a càrrec dels restauradors i comerços locals. A les 11, a la Plaça del Loreto, 6è concurs de Master Xef Junior i concurs de la millor truita amb suc, en la categoria de gust i decoració. Coincidint amb el Dia Internacional de les Dones, lectura del Manifest en commemoració de la dona treballadora.

A les 12:00, davant de l'escola, plantada i inici de cercavila amb la Mulassa de Tarragona i el Gegant Galderic pels carrers del poble, i fi de festa amb l'espectacle musical a càrrec del grup de Gerard Marsal (saxo), Sara Sambola (veu) i Aleix Bové (guitarra).

Us hi esperem!

Perfil del públic: