Contacta'ns

AgendaPriorat

Tota l’activitat cultural que es cou a la comarca

1a Marató Fotogràfica del Priorat - 1a Trobada instagramers Priorat-Siurana

Si t’agrada la fotografia i el nostre paisatge, reserva’t el cap de setmana del 6 i 7 de juny. No te’n penediràs!

Des del Centre d’Activitats Montsant Natura, a Cornudella de Montsant, pretenem contribuir en la difusió dels valors naturals, culturals i paisatgístics que ens defineixen com a municipi i com a comarca. És per això que organitzem aquest esdeveniment i t’animem a participar-hi!

Aquesta Primera Marató Fotogràfica del Priorat no només pretén ser un ral·li fotogràfic a nivell comarcal, sinó també una trobada d’instagramers, una trobada d’amants de la fotografia en general i també, és clar, del nostre preuat paisatge.

En què consistirà aquest certamen? Doncs és ben senzill. Es tracta d’un concurs de fotografia que durarà 24 hores. Començarà el dissabte 6 de juny a les 12 h del migdia i acabarà el diumenge 7 de juny, també a les 12 h. Tots els participants tindran les mateixes hores per realitzar les fotografies, les mateixes condicions de llum, etc. I el mateix marc geogràfic: el paisatge del Priorat.

Hi haurà dues modalitats: una de convencional i una per instagramers. Consulteu les bases de cada modalitat! A més a més del concurs, durant tot el cap de setmana hi haurà un seguit d’activitats paral·leles relacionades amb el món de la fotografia. Estigueu atents al programa!

L’objectiu que perseguim organitzant aquesta marató fotogràfica és donar a conèixer diferents llocs de la comarca i potenciar la pràctica activa de la fotografia. D’altra banda, amb aquesta primera edició del certamen pretenem també donar suport a la candidatura del paisatge agrícola del Priorat com a Patrimoni Mundial per la Unesco. És per això que destinarem una part de la inscripció a Prioritat, entitat que impulsa aquesta candidatura.

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS: www.fotomaratopriorat.cat

Perfil del públic: