1ª cursa de la dona del Priorat a Ulldemolins

1ª cursa de la dona del Priorat a Ulldemolins

26 de maig de 2024
De 10:30 h a 16:00 h
Cursa-caminada: 10 € adultes / 5 € infants. Fideuà: 2 € participants / 5 € acompanyants
Poliesportiu
Ulldemolins

Activitats de natura, senderisme i esport

Per a tots els públics

Contacte

Agrupació excursionista Montsant d'Ulldemolins

Ulldemolins s'engresca amb la seva primera Cursa de la Dona del Priorat, un esdeveniment que promet ser una festa de l'esport, la solidaritat i de la dona.
Organitzada per l'Agrupació Excursionista Montsant i l'Ajuntament d'Ulldemolins, aquesta cursa-caminada per a tots els públics està programada per al 26 de maig de 2024 a les 10.30h.
La Cursa de la Dona del Priorat és una iniciativa que neix amb la intenció de posar en relleu el paper fonamental de les dones a la nostra comarca i alhora promoure l'activitat física i els valors de l'esport entre elles. És un esdeveniment exclusivament femení, obert a dones de totes les edats i condicions físiques.
És una celebració de la salut, l'esport i la solidaritat, on tots els beneficis generats seran destinats a la Lliga contra el càncer de les comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre.
Durant la cursa-caminada, gaudirem d'un recorregut de senders i camins amb vistes al Montsant, i accessible per a tothom. El dia de l'esdeveniment estarà carregat d'energia i entreteniment. Des de la batucada animant les participants fins a una classe de zumba en acabar la cursa. Després de l'esforç, les participants i acompanyants podran gaudir d'un dinar i d’un avituallament a l’arribada.

Les interessades poden inscriure's a la Cursa de la Dona del Priorat a través del lloc web oficial de l'esdeveniment: www.sites.google.com/view/aemontsant-cursadonapriorat.

L'Agrupació Excursionista Montsant i l'Ajuntament d'Ulldemolins estem compromesos a fomentar l'esport, la salut i la solidaritat a la nostra comarca. Amb la primera edició de la Cursa de la Dona del Priorat, volem crear un esdeveniment memorable i significatiu per a tothom.