Contacta'ns

AgendaPriorat

Tota l’activitat cultural que es cou a la comarca

Visita gratuïta a l'Agrícola d'Ulldemolins amb motiu del Dia Internacional de les Cooperatives

Cultura de l'oli

Amb motiu del Dia Internacional de les Cooperatives, la Cooperativa d’Ulldemolins oferirà una visita gratuïta a les seves instal·lacions el diumenge 28 de juny a les 11 del matí.

La finalitat de la visita és viure l’experiència d’endinsar-se en el món de l’oli d’oliva sense oblidar la història d’un grup de pagesos que als anys cinquanta varen unir els seus esforços apostant pel model cooperativista.

Amb l’al·licient de tenir una guia vinculada al món de la pagesia es podran conèixer de primera mà els diferents tipus de conreu de les oliveres i els mètodes de recol·lecció. Tanmateix, s’aprofundirà en les característiques dels olis que s’elaboren a la cooperativa, així com les diferents categories que hi ha al mercat i,  donant un tomb per les instal·lacions,  es podrà veure la maquinària de la fase de recepció, de transformació i emmagatzematge. La visita finalitzarà amb la degustació de l’oli La Llena, DOP Siurana, de producció integrada i el d’agricultura ecològica.

Les activitats obertes de les cooperatives es conformen com un exercici de comunicació de Com les cooperatives contribueixen a l’equitat, tema central d’aquest any 2015 declarat per l’Aliança Cooperativa Internacional.

Més informació http://www.aracoop.coop/Dic/22-juny-4-juliol/