Contacta'ns

AgendaPriorat

Tota l’activitat cultural que es cou a la comarca

Ultra Trail Serra de Montsant (UTSM) 13ª edició

L’UTSM neix de la idea d’originar una trobada equilibrada entre un entorn natural d’un valor molt especial, com és el del Parc Natural de la Serra de Montsant; les persones que habiten els pobles integrats en el territori i els esportistes que, amb el seu fort compromís esportiu i humà, seran els que traçaran el recorregut que els uneix.

La competició arriba a la seva tretzena edició, després d’estrenar-se el 2009 i d’haver augmentat any rere any el nombre de participants. 

L’UTSM és una cursa a peu, assequible, malgrat els seus 59km i 2.610m de desnivell positiu, amb la intenció d’oferir-nos l’experiència de córrer en total llibertat i semi-autonomia en un marc de tradició eremítica, que va servir de lloc aïllat del món als ascetes i anacoretes que buscaren voluntàriament el retorn a l’austeritat, la simplificació i la contemplació en silenci en un entorn perfecte com és el Montsant (d’aquí el seu nom Montsant). 

RUN THE WORD. L’UTSM forma part d’aquesta experiéncia inigualable. Les millors curses independients de tot el món. Corre pel món experimentant la singularitat i l’autenticitat de les curses organitzades localment, amb els estàndards de qualitat i l’equitat  d’una organització global. 

PUNTS ITRA: L’UTSM és una cursa qualificativa per a l’Ultra Trail du Montblanc. La prova reina (59km) dóna 3 punts en el ranking i mantenim el TSM27k amb 1 punt en el nou ranking. La modalitat Stage Run permet acumular els 3 punts de la Ultra i 1 punt del TSM27k.

NOTA: La distància Ultra Trail 59km es farà el 1 5 d’octubre; i les distàncies curtes de 27k, 13k i 7k el diumenge 16 d’octubre al mati. 

NOTA: També s’ha modificat la zona de sortida i meta passant a ser l’Ermita de Sant Antoni a Ulldemolins.

Trobareu més informació a la pàgina de Naturetime.