Contacta'ns

AgendaPriorat

Tota l’activitat cultural que es cou a la comarca

TALLER D’EDICIONS RARES I VARIADES, LA MÁS BELLA

LA MÁS BELLA proposa un TALLER D'EDICIONS RARES I VARIADES, habitualment anomenades experimentals o acoblades. Publicacions realitzades generalment per artistes o creadors literaris que busquen en el plaer d'editar una prolongació essencial del seu treball artístic o literari, utilitzant formats, conceptes i processos allunyats de l'edició tradicional.

El taller tindrà com a resultat final una revista rara i variada, de clara vocació experimental, que, temàticament i conceptualment, retratarà i relatarà, d'alguna manera, tant el dia a dia d’ADDEND com la seva filosofia additiva, sense oblidar el seu entorn físic i conceptual.

Els alumnes realitzaran una escolta activa d’ADDEND i el seu entorn, i la processaran de manera senzilla i ràpida per tal d'editar una revista rara i variada, que permeti sumar-se al relat del lloc i que, a manera de "gra de sorra", entri a formar part de la seva futura lectura.

Tot i que seran els mateixos alumnes els que prenguin les decisions finals sobre el format i els continguts de la revista, es proposarà treballar amb maneres de fer clarament additives, inspirades en el nom i la filosofia d’ADDEND, com són el collage, l'assemblatge o els cadàvers exquisits.

Activitat reconeguda pel Departament d’Ensenyament a través de l’ICE URV amb una certificació de 15 hores (codi 7000200021)

Més informació i inscripcions: http://addend.comissariat.cat/?page_id=2727