Contacta'ns

AgendaPriorat

Tota l’activitat cultural que es cou a la comarca

MARÇ, MES DE LES DONES A ULLDEMOLINS

Al llarg de tot el mes de març, amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones, tindran lloc a Ulldemolins, tot una sèrie d'actes:

Diumenge 1, a les 18 h, a la sala 1 d'Octubre del centre Cívic: CINEFÒRUM EN FEMENÍ, en col·laboració amb la Biblioteca Municipal.

Dissabte 7, a les 18 h, a Cal Borrull: inauguració de l'exposició "DONES D'EMPRESA". Inclou el treball realitzat pels alumnes de l'ESO de l'IE Montsant sobre les dones científiques i les dones al Nobel.

Diumenge 8, a 13:45 h, a la Plaça del Loreto, en el marc de la celebració de la Diada Gastronòmica de la Truita amb Suc, LECTURA DEL MANIFEST del Dia de la Dona Treballadora.

Dilluns 16, a les 18 h, a la sala 1 d'octubre del Centre Cívic , protocol contra les agressions masclistes i el llenguatge no sexista: XERRADA a càrrec del SIAD i del Servei de Català del Consell Comarcal del Priorat.

Dissabte 21, a les 18 h, a la sala 1 d'octubre del Centre Cívic, TALLER PARTICIPATIU I VIVENCIAL sobre el amor romàntic: "QUÈ ESTEM DISPOSADES A FER PERQUÈ ENS ESTIMIN?".

Dissabte 28, a les 18 h, a la sala 1 d'octubre del Centre Cívic,CINEFÒRUM INFANTIL  en femení, en col·laboració amb la Biblioteca d'Ulldemolins.

Actes organitzats per l'Ajuntament d'Ulldemolins, en col·laboració amb el Consell Comarcal del Priorat, el Consorci per a la Normalització Lingüística, l'Institut Català de les Dones i el Pacto de Estado conta la violencia de género.

Perfil del públic: