Contacta'ns

AgendaPriorat

Tota l’activitat cultural que es cou a la comarca

Gaudeix de l’enoturisme per Setmana Santa al Celler Masroig

El divendres 19, a les 11h, podrem gaudir d’una visita guiada per les diferents instal·lacions, que finalitzarà amb la degustació de vins de la casa, però també amb vermut, que anirà acompanyat d’un aperitiu per acabar l’experiència amb bona companyia i fent petar la xerrada.

El dissabte 20, hi haurà diferents torns de visites guiades (a les, 11h, a les 12.30h i a les 16h) que acabaran amb una degustació especial: ens centrarem amb la garnatxa i la carinyena, les dos varietats autòctones i aprendrem a fer un cupatge nosaltres mateixos.

El diumenge 21 a les 10h tornen les rutes amb e-bike per aquells que busquin una mica més d’aventura entre vinyes, i complementant-ho amb la visita al Celler i degustació de diferents vins. A les 12h també hi haurà la opció de fer visita normal, sense bicicleta.

Degustacions a La Serra d’Almos

En motiu del nou disseny de L’Om, els nous vins de garnatxa, a l’agrobotiga de la Serra d’Almos es podran degustar els 2 vins d’aquesta gamma i el Pinyeres Blanc, acompanyats d’un aperitiu. Aquesta activitat es realitzarà el dijous, el divendres i el diumenge, a les 12h.
*(sense reserva prèvia)

Totes les activitats del Celler Masroig requereixen reserva prèvia, ja que n’hi ha que són amb places limitades. Per més informació i reserves cal contactar amb visites@cellermasroig.com o trucant al 646743922