Contacta'ns

AgendaPriorat

Tota l’activitat cultural que es cou a la comarca

Concert solidari amb els presos polítics, exiliats i represaliats per a defensar el dret d’autodeterminació de Catalunya

El dilluns 13 d’agost, a les 20.30h, a la plaça de l’Església de Porrera s’organitza un concert solidari amb els presos polítics, exiliats i represaliats per a defensar el dret d’autodeterminació de Catalunya.

El concert serà a càrrec del Quartet de Corda “Liverpool String Quartet”. I al finalitzar el concert hi haurà un tast de vins dels cellers de Porrera i degustació de menjars locals.

Els beneficis aniran destinats a la caixa de solidaritat. Les entrades pel concert (que inclouen concert + tast de vins i menjar) es poden adquirir de manera anticipada a l’Ajuntament de Porrera fins el 10 d’agost per 8€. I també el mateix dia del concert per 10€.

Aquest quartet de corda, d’excel·lent qualitat musical, té programada tota una gira per diferents pobles dels països catalans per aquesta causa solidària, i al Priorat poden escoltar-los el dilluns 13 d’agost. No us ho perdeu!

Perfil del públic: