Contacta'ns

AgendaPriorat

Tota l’activitat cultural que es cou a la comarca

ACCIÓ. Plataforma Catalan Wines. Vols exportar vi o cava a Alemanya?

El proper 3 de març a les 10.00 h al Consell Comarcal del Priorat (Plaça de la Quartera, 1 - 43730 Falset), tindrà lloc la presentació del programa WEINE AUS KATALONIEN.

  • Ets un celler i et planteges exportar a Alemanya?
  • Ja hi exportes però vols ampliar contactes amb distribuïdors nous per augmentar les vendes?

Alemanya és un dels principals importadors de vins del món amb un increment del consum continuat. Per aquest motiu, ACCIÓ hi organitza anualment el Programa Weine aus Katalonien, un servei que et permet presentar el teu producte a diferents professionals del sector en aquests mercats, facilitant l’entrada.

Aquest programa compta amb esdeveniments de tast a destí, i una plataforma de promoció digital que contribueix a familiaritzar els consumidors alemanys amb els productes catalans i optimitzar la inversió del celler en màrqueting digital i, un servei que permet presentar els productes a diferents professionals del sector del vi i el cava i facilitar l’entrada de les empreses en el mercat.

L'objectiu és promocionar els vins de Catalunya en el mercat alemany. T’explicarem el funcionament del mercat del vi a Alemanya, com el programa us pot ajudar en l’entrada o consolidació al país, així com totes les novetats que presenta el programa en l’edició d’enguany 2016-2017.

En el següent enllaç podeu accedir a informació detallada de la jornada i fer la vostra inscripció:

http://accio.gencat.cat/cat/agenda-activitats/actes/2016/03/exportar-vi-cava-alemanya-weine.jsp

Si necessiteu més informació, podeu trucar a la delegació d’ACCIÓ a Tarragona: Sra. Eva Torralbo. tel. 977 25 17 10 o envieu un correu a etorralbo@gencat.cat

Si voleu conèixer el projecte més a fons, no dubteu en assistir-hi!