Contacta'ns

AgendaPriorat

Tota l’activitat cultural que es cou a la comarca

2ª CAMINADA POPULAR NOCTURNA DE FESTA MAJOR

Enguany volem tornar a començar la Festa Major amb bon peu i ens hem animat a organitzar la caminada popular nocturna que vam muntar l'any passat. Va ser tot un èxit de participació i volem que aquest any ho torni a ser!

Apunta't la data: dimecres 17 d'agost de 2016. I si et va bé, inscriu-te! Farem el mateix recorregut: el tmb al pantà de Siurana. Són uns 12Km aproximadament, amb poc desnivell. I aquesta vegada....amb lluna plena!

Inscripcions gratuïtes. Els requisits són ben senzills. Només cal tenir-ne ganes, estar federat i dur llum frontal. Quan feu la inscripció, cal que ens indiqueu, també, el vostre DNI i la vostra data de neixament.

Tramitarem llicències temporals a totes aquelles persones que no tinguin assegurança personal d'accidents. Si us plau, porteu l'import en efectiu el mateix dia de la caminada. Seràn 5€ per persona. Cal que arribeu amb el temps sufucient per abonar-la, recollir el dorsal i sortir puntuals a les 21h.

Doncs això, la sortida serà a les 21h en punt, a la Plaça de la Vila de Cornudella de Montsant. Quan arribeu de la caminada, tindreu beguda i el sopar a punt: pa amb tomàquet i embotits del poble! També farem un sorteig de vi i material de muntanya, com l'any passat, gentilesa dels nostrres col.laboradors.

Recordeu que es tracta d'una marxa, no és una cursa, no hi ha podis ni temps de classifiació.

Cadasú al seu ritme.....i a passar-ho bé!

Apa, ja teniu feina.....

Salut i  cames.

 

INSCRIPCIONS: excursionistes.cornudella@gmail.com (fins el 15/08/2016)

RECORREGUT: Tomb al Pantà

DISTÀNCIA: 12 Km

DESNIVELL ACUMULAT: 350 m

 

Perfil del públic: