Contacta'ns

AgendaPriorat

Tota l’activitat cultural que es cou a la comarca

1ª NIT GASTRONÒMICA A MAS SINÉN

1a NIT GASTRONÒMICA A MAS SINÉN (CELLER BURGOS PORTA)

Trio prioratí de luxe en la 1a nit gastronòmica a Mas Sinén. Celler Burgos Porta, restaurant La Morera i el pianista Lluís Capdevila s’uneixen en una vetllada gastromusical única el proper 31 d’agost.

Les vinyes de Mas Sinén, a Poboleda, seran l’escenari perfecte on gaudir d’una proposta rodona que ens acosta als secrets dels vins de la DOQ Priorat a través d’una combinació perfecta de producte de proximitat i jazz sota les estrelles.

La comarca del Priorat viu un esperit emprenedor en els darrers temps vinculat a l’autenticitat dels valors del seu territori. A la bona projecció dels seus vins, s’uneix el despertar de noves propostes gastronòmiques arrelades al sabors de la terra i un incessant degoteig de propostes culturals que porten la insígnia de la comarca de la llicorella.

Tres d’aquests projectes emprenedors, Celler Burgos Porta, restaurant La Morera i el pianista Lluís Capdevila, s’uneixen per oferir la 1a Nit Gastronòmica a Mas Sinén: vins, gastronomia i música en un mas del segle XVII envoltat de llicorella i vinya.

El lloc

L’antic mas de Mas Sinén, del segle XVII, es troba en una vall envoltada de vinyes , en un espai emblemàtic i acollidor. Les vistes del mas, reformat i integrat en el paisatge de llicorella, no deixen indiferent.

Els vins

El Salvador i la Conxita porten més de 16 anys elaborant vins ecològics de les seves pròpies vinyes a Celler Burgos Porta. Tradició i innovació es mesclen en uns vins envoltants que parlen del terrer i del caràcter obert i apassionat dels seus elaboradors. Tindrem l’ocasió de tastar-los en una visita especial amb maridatge musical inclòs.

El sopar

La part gastronòmica la posa Restaurant La Morera. Situat a la Morera de Montsant, ofereix als seus comensals una cuina casolana tradicional catalana i prioratina. El menú que proposa per a aquesta vetllada és una acurada combinació de gustos refrescants d’estiu amb la intensitat dels fruits i productes prioratins tradicionals.

La música

El concert anirà a càrrec de Lluís Capdevila. Pianista i compositor falsetà, va créixer entre les vinyes del Priorat abans de viure gairebé una dècada a Nova York, on es va dedicar exclusivament a la música. Les vinyes de Mas Sinén seran l’escenari excepcional on el músic interpretarà peces del seus dos àlbums publicats: Diàspora (2016) i Cinematic Radio (2019).

El programa

19:00 - 20:00 Visita a vinyes Mas Sinén

20:15 - 21:00 Tast de vins amb maridatge musical

21:15 Sopar

22:30 Concert en directe amb Lluís Capdevila

Compromesos amb el Priorat

La 1a Nit Gastronòmica a Mas Sinén sorgeix del respecte dels seus organitzadors pels valors de la comarca. Amb un ferm compromís amb el territori, la iniciativa és una contribució més en l’aposta del Priorat per un model de desenvolupament basat en la valorització dels seus recursos naturals i culturals, no només materials, sinó també immaterials, com ara el paisatge o la cuina. Aquest model ha de contribuir al manteniment d’aquests valors que el fan únic i també a que els visitants els puguin gaudir d’una manera autèntica i sostenible.

1a Nit Gastronòmica a Mas Sinén

Dissabte, 31 d’agost, a partir de les 19 hores.

Celler Burgos Porta – Mas Sinén

Finca Mas Sinén, 43376 Poboleda

Informació i reserves: 667 442 904