15750628403_2e6f72c8e5_k.jpg

Tast de vins dolços i xocolata

Falset

Cultura del vi i gastronomia

Per a tots els públics

A l'Hotel Hostal Sport de Falset posem en marxa un nou cicle de tastos de vi singulars que s’allargarà fins a finals d’any i que s’aniran descobrint progressivament.
La primera sessió la dirigirà l’enòleg del celler Orto Vins, Joan Asens, el proper 14 de març. El tast consistirà en un viatge per diferents zones productores de vins dolços, com la DO Montsant o la DO Empordà, però també les conegudes regions de Sauternes (Bordeaux), el Rosselló al sud de França, i els xerès, de l’Estat espanyol. 

El tast de vins s’acompanyarà d’un maridatge de diferents trufes de xocolata que ha seleccionat Xavier Mor Chocolatier, una empresa dedicada a la producció de petites peces de xocolata que compleixen els perfils nutricionals saludables.

Vins dolços que es tastaran:

  • Dolç blanc d'Orto Vins
  • Sauternes, 2012, Caprice de Bastor Lampantagne. 
  • Rousillon, 2010, Muscat de Rivesaltes, Celler Cazes.
  • Empordà, Dolç Solera, Celler Mas Estela
  • Montsant, Pansal del Calas, Celler de Capçanes
  • Jerez, Pedro Ximénez, Celler Emilio Hidalgo

Maridatge amb les següents trufes de xocolata:

  • Trufa blanca +  avellana
  • Trufa negra + avellana
  • Trufa blanca + festucs
  • Xocolata negra Venezuela (73%)
  • Xocolata negra Vietnam (80%)
  • Xocolata amb llet Venezuela (36%)

El cost serà de 15 euros per persona i s’haurà de formalitzar el pagament el mateix dia del tast, abans d’accedir-hi.

Per a reserves, cal confirmar assistència prèvia mitjançant un correu electrònic a comunicacio@hotelspriorat.com. Places limitades! 

Més informació: www.hotelpriorat-hostalsport.com