Contacta'ns

AgendaPriorat

Tota l’activitat cultural que es cou a la comarca

Poda de vinyes i barbacoa a Gratallops

El mes de maig és l’època de la poda en verd de les vinyes… Sabíeu què és això? És una activitat vitivinícola molt important que consisteix a triar els sarments més bons per a la maduració del raïm. Voleu aprendre a podar la vinya en verd en bona companyia i menjar una barbacoa pel mig del paisatge primaverenc del Priorat?

Des de Gratallops (DOQ Priorat), us fem una proposta conjuntament amb el restaurant Les Figueres (del celler Clos Figueras). Diumenge 22 de maig de 2016 podreu gaudir d’una activitat enriquidora i gastronòmica: taller de poda de vinya en verd amb una barbacoa a la terrassa del restaurant.

Data: 22 de maig de 2016 (diumenge) de 11h a 15h
Lloc: Gratallops, DOQ Priorat

Així podreu aprendre a dur a terme una activitat agrícola molt engrescadora! No us farem podar tota la finca, sinó simplement us ensenyarem les tècniques i passareu un temps agradable en contacte amb la natura. El taller finalitzarà amb una barbacoa a Clos Figueras acompanyada del nostre vi. L’any passat vam fer un esdeveniment semblant amb el nostre club de padrins de les vinyes i enguany us animem a participar-hi també.

Horari:

10.30 – 11.00 – trobada al Celler Devinssi
11.00 – 11.30 – caminada guiada cap a la vinya
11.30 – 12.30 – taller de poda de ceps en verd
12.30 – 13.00 – tornada al poble
13.00 – 13.30 – visita al celler
13.30 – 15.00 – barbacoa a Clos Figueras

  • Les places són limitades.
  • Tarifa: 40€ per persona (IVA inclòs) i inclou:
    • participació en el taller
    • vi
    • entrants
    • barbacoa
    • postres
    • cafè
    • aigua
  • Descomptes especials per als padrins de la vinya (aviseu-nos-en)
  • Casos especials a nivell alimentari: avisar-nos
  • Reservar abans del dia 21 de maig de 2016Contacteu-nos

Esperem la vostra participació activa.

Perfil del públic: