Orgànic Soirée

Porrera
Porrera

Cultura del vi i gastronomia

Orgànic Soirée és un tast de Vins Ecològics, Naturals i Biodinàmics del Priorat i el Sud de Catalunya destinat principalment a professionals del món del vi, la gastronomia i l’enoturisme. La fórmula es planteja com un tast de tarda en un context històric i pertinent com és l’antic celler del S. XVIII de Cal Porrerà, a la vila de Porrera, al cor del Priorat històric.

La idea força i el tret distintiu de l’Orgànic Soirée és reunir vins elaborats amb la filosofia de producció orgànica: amb respecte pel vi, per la terra i la creença que de des d’aquest respecte s’assoleix l’excel·lència. El tast s’acompanya d’altres elements destacats de la producció orgànica de la zona com són formatges i olis d’oliva.


CELLERS_

BURGOS PORTA  |  SARA & RENÉ VITICULTORS  |  EL SOLÀ D’ARES  |  GRATAVINUM  |  VEGA AIXALÀ |  LOS COMUNS  |  TROSSETS DE PORERRA  |  BÀRBARA FORÉS  |  JOSEP FORASTER  |   SICUS TERRERS MEDITERRÀNIS

- -

Organic Soirée is pleased to invite you to a singular tasting of Organic, Natural and Biodynamic Wines from Priorat and South of Catalonia. A space for wine lovers, tastemakers and wine & food professionals. Cal Porrerà will host the third edition of an afternoon tasting in an old cellar from the 18th century located in the village of Porrera, in the heart of the historic Priorat.

The distinctive feature of Organic Soirée is to bring together wines made with the philosophy of organic production: respect for the wine, for the land and the belief that excellence is achieved within this respect. The tasting is accompanied by other outstanding local organic products such as goat’s cheese and olive oils.

 

CELLERS_

BURGOS PORTA  |  SARA & RENÉ VITICULTORS  |  EL SOLÀ D’ARES  |  GRATAVINUM  |  VEGA AIXALÀ |  LOS COMUNS  |  TROSSETS DE PORERRA  |  BÀRBARA FORÉS  |  JOSEP FORASTER  |   SICUS TERRERS MEDITERRÀNIS